Сапфир Лазер България

Наем

Отдаване под наем на оборудване

Възстановяваме мекотата, която един ден всички сме имали. Кожа без косми

Наемете Вашият лазер

1
Наем на диоден лазер оборудване

Вижте нашите цени и ние ще Ви изненадаме, защото сме лидери в продажбата и отдаването под наем на диодни лазери за епилация.

2
Възможност за закупуване

Нашата услуга за наемане на диоден лазер ще ви позволи да преспаднете % от платените суми, когато решите да купите.

3
Споделена експлоатация

Изпращаме ви екип и техник на Сапфир Лазер България във вашия център.

Споделена експлоатация

Ако сте професионалист по красота, фризьорство или масаж, Сапфир Лазер България ви предлага да бъдете център за сътрудничество и да получавате ненадминати комисионни.

Какво работиш?
Когато си сътрудничите със  Сапфир Лазер България, е да подготвите дневния ред на вашите клиенти за деня, в който се преместваме във вашия  салон , с координираните графици.

Какво ви предлага със Сапфир Лазер България?
Пътуваме до вашия център в уговорения ден с квалифициран персонал с необходимия опит и квалификация. Разполагаме и с най-съвременно оборудване, необходимо за извършване на услугата с очаквания от клиента резултат.

Как Сапфир Лазер България урежда вашите комисионни?
% от оборота за извършените процедури


Какво ви е необходимо, за да бъдете център за сътрудничество?
Просто имайте стая с уединение, където можете да инсталирате кушетка , за да извършите услугата.

Как започвате да работите със Сапфир Лазер България?
След като решите да си сътрудничите с нас и имате приблизително 10 ваши клиенти, ние ще дойдем  във вашето студио и същия ден ще направим напълно безплатна демонстрация на  поканените от Вас клиенти,  Ще демонстрираме ефективността на нашета -съвременна система за обезкосмяване  последно поколение диоден лазер Sapphire ls 1200, след като резултатите на клиентите бъдат проверени, те ще започнат да формализират назначаването си за своите процедури за епилация. При първата сесия се губят приблизително 30% от космите по тялото в третираната зона и оттук нататък се провеждат назначения поне на всеки 6 седмици за тялото и всеки месец за лицето, като се достига края на лечението между 4 до 6 сесии, с които губи 95-98% окосмяване по тялото винаги е в анагенна фаза и при хора, които са в хормонално стабилна възраст.


Много важно

Диоден лазер Sapphire ls 1200 е испанска марка, която предлага всички гаранции.

На пазара има и други козметични машини, но само една нова  марка ще ви позволи да предложите оптимална и безопасна услуга, като избягвате изгаряния и други увреждания на кожата на вашите клиенти и следователно бъдещи искове за обезщетение за лошо лечение.

По същия начин е много важно Диодния  лазер да е с висока мощност и с щателен контрол на тази мощност, тъй като в противен случай, както се случва с други по-евтини системи, резултатите няма да бъдат забележителни за 4-6 сес

Вижте сертификата